
400 g kjøttdeig 2 ss olje til steking 2 løk 4 fedd hvitløk 1 rød chili 1 glass tomatpuré à 180g 4 ts paprikapulver 8 små poteter 2 røde paprika 1/2 brokkoli 2 gulrøtter 1 1/2 l vann 3 kjøttbuljongterninger 2 ts karve frø 2 ts salt 1 ts pepper Skrell og kutt opp poteter, gulrøtter, brokkoli, paprika og løk i små biter. Finhakk hvitløk og chili. Varm olje i en kjele og stek kjøttdeig. Legg det over på en tallerken. Fres løk, chili og hvitløk i en kjele til løken er myk og blank. Rør inn tomatpuré, karve og paprikapulver. Tilsett potet, paprika, gulrøtter, brokkoli, vann og buljong. Kok opp og senk varmen. Bland inn den ferdigstekte kjøttdeigen. La gryten småkoke i ca. 20 minutter til potetene godt kokt. Smak til med salt og pepper. |