
2 ss olje 3 kyllingfilet 5 ss linser (hermetiske) 1 stk. rød paprika 1/2 chili 2 stk. løk 2 fedd hvitløk 0,5 stk. purre 1 gulrot 1 stilk selleri 0,5 ts karve 2 ts paprikapulver 2 ss tomatpuré 1 ts tørket oregano 2 ts salt 1 ts peppe 1/2 ts cajenne pepper 1 l hønsebuljong (utblandet) Skjær kylling i små biter og stek i olje. Skjær opp løk, paprika, stang selleri, purre og finhakk chili og hvitløk. Stek løk gylden med chili og hvitløk. Bland inn krydder og tomatpuré og fres noen minutter. Bland inn kylling, gulrot, selleri, paprika og hønsebuljong. Kok 10 minutter. Bland så inn purre og linser på slutten av koketiden. Kok videre 10 minutter til grønnsakene har ønsket konsistens. Chili og kajennepepper kan droppes om man ønsker en mild suppe. |