
4 stk kyllingbryst Marinade 2 ss soyasaus 2 ss olje 4 ss maisenna 1 ts natron 3 gulrøtter 1 brokkoli 1 løk 2 fedd hvitløk 2 stenger selleri 1 boks bambusskudd 1 boks vannkastanjer 1 boks babymais Saus 5 dl vann 1 kyllingbuljong terning 2 ss maisenna 2 ss østerssaus 3 ss soyasaus 1/2 ts pepper Ris | Kutt kylling i tynne strimler og legg i en bolle. Bland inn olje og soyasaus, og deretter maisenna og natron blanding Pass på å fordel alt jevnt over kjøttet La kjøttet ligge i marinade 15 min Kutt opp gulrøtter, brokkoli, løk og selleri i små biter. Kok opp en kjele vann og la brokkoli og gulrøtter trekke et par minutter. Sil av av vannet. Stek kyllingen i litt olje og legg til side Fres løk, hvitløk gylden og tilsett de oppkuttede grønnsakene Lag så saus av vann utblandet med buljong, maisenna, pepper. soya- og østerssaus og hell over grønnsakene Ta i kjøtt, bambusskudd, vannkastanjer og babymais (hell ut kraft fra boks) La alt koke i ca 10 minutter Kok ris i passende mengde og server til |