Kylling Chop Shui

4 stk kyllingbryst

Marinade
2 ss soyasaus
2 ss olje
4 ss maisenna
1 ts natron

3 gulrøtter
1 brokkoli
1 løk
2 fedd hvitløk
2 stenger selleri

1 boks bambusskudd
1 boks vannkastanjer
1 boks babymais

Saus
5 dl vann
1 kyllingbuljong terning
2 ss maisenna
2 ss østerssaus
3 ss soyasaus
1/2 ts pepper

Ris
Kutt kylling i tynne strimler og legg i en bolle.

Bland inn olje og soyasaus, og
deretter maisenna og natron blanding
Pass på å fordel alt jevnt over kjøttet
La kjøttet ligge i marinade 15 min

Kutt opp gulrøtter, brokkoli, løk og selleri i små biter. Kok opp en kjele vann og la brokkoli og gulrøtter trekke et par minutter. Sil av av vannet.

Stek kyllingen i litt olje og legg til side
Fres løk, hvitløk gylden og tilsett de oppkuttede grønnsakene

Lag så saus av vann utblandet med buljong, maisenna, pepper. soya- og østerssaus og hell over grønnsakene

Ta i kjøtt, bambusskudd, vannkastanjer og babymais (hell ut kraft fra boks)

La alt koke i ca 10 minutter

Kok ris i passende mengde og server til